Απο την ιστοσελίδα impossible.works δημοσιευμένο στις 11 Ιουλίου 2017:

Ο Βασίλης Κουτρουλάκης μας συστήνει το πολυβραβευμένο βιολογικό μέλι KόRYS

Με τα βραβεία και τις διακρίσεις που απέσπασαν τα μέλια KόRYS σε παγκόσμιους διαγωνισμούς, ο Bασίλης Κουτρουλάκης και το brand του έχουν ήδη αρχίσει να κατακτούν τις αγορές του εξωτερικού.

» Ξεκίνησα με λίγα μελίσσια αλλά μετά το 2001 με την ένταξή μου στο πρόγραμμα επιδοτήσεων νέων αγροτών τα πολλαπλασίαζα χρόνο με το χρόνο. Το 2008 και με τη βοήθεια ενός κοινοτικού προγράμματος σχεδίων βελτίωσης για τους μελισσοκόμους ολοκλήρωσα το τελευταίας τεχνολογίας μελισσοκομικό εργαστήριο – τυποποιητήριο μου, που βρίσκεται στη θέση Βράχος στο χωριό Πλανητέρο Καλαβρύτων. Και ενώ η παραγωγή μελιού μας στηριζόταν ανέκαθεν στην αγάπη μας για τη μέλισσα και στο σεβασμό μας προς τον συνάνθρωπο, το 2012 αποφασίσαμε να εντάξουμε το μελισσοκομείο μας σε πρόγραμμα Βιολογικής Μελισσοκομίας προσφέροντας διάφορες ποικιλίες βιολογικού μελιού περιορισμένης σοδειάς».

Είστε μια οικογενειακή επιχείρηση. Πώς προέκυψε αυτή σας η ενασχόληση με το βιολογικό μέλι;

Ουσιαστικά η μελισσοκομική μας επιχείρηση ξεκίνησε το 1996. Μια Τ.Ε.Σ.Μελισσοκομίας στο κτήμα Συγγρού στην Αθήνα ήταν το ερέθισμα για να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή μου, να παρατήσω την Αθήνα και να μετακομίσω στο Πλανητέρο Καλαβρύτων και να ασχοληθώ με τη μελισσοκομία.

Διαβάστε την συνέχεια στο impossible.works